Tituj te ri

Tekstet e reja për vitin shkollor 2017-2018 të shtëpisë botuese Albas janë të shoqëruara me Libra Mësuesi, ku janë të zhvilluara të gjitha temat mësimore. Tekstet e reja janë të digjitalizuara në formen e-libër me foto, audio dhe video, ku përfshihen materiale plus për mesuesin, si dhe fletore pune dhe teste.Një hap drejt shkollës
Abetare mbarëkombëtare

Shoqata e Botuesëve, Latif Ajrullai - Ndryshimet në ligjin e arsimit | Top Channel

Arkiv

Serie of Contemporary Authors

ALBAS në Facebook

Koha e banjës
Koha e banjës

pino

Tituj të rinj