Albas në mbështetje të fëmijëve jetimë

Shtëpia botuese Albas, me rastin e vitit të ri shkollor (më 14 shtator 2014) mbështeti aktivitetin që u mbajt në Pogradec me fëmijët jetimë të këtij rrethi.
Në një atmosferë shumë të ngrohtë e argëtuese fëmijëve iu dhuruan paketat me libra dhe mjete shkollore nga shtëpia botuese ALBAS.
Nga redaksia e Albas shkojnë urimet më të mira për fillimin e këtij viti shkollor dhe premtimi se do të jetë gjithnjë pranë në mbështetje të këtyre fëmijëve.

Foto Aktiviteti
 
 ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj