GRUPsat - Revista më fantastike për fëmijëFituese e çmimit “Libri më i mirë për fëmijë”, Panair 2011.

Revistë mujore për fëmijët e moshës 7- 11 vjeç. Del në datën 15 të çdo muaji. Është botim i Albas-grup. Shpërndahet në Shqipëri, Maqedoni, Kosovë dhe në Preshevë. Së shpejti dhe në Mal të Zi. më tepër...

RUBRIKAT – PERSONAZHET

Secila rubrikë e kësaj reviste prezantohet nga një personazh mjaft interesant dhe tërheqës. Ti mund të zgjedhësh personazhin tënd më të dashur dhe të na shkruash në rubrikën e tij. më tepër...

KLIKO GRUPsat - ARKIV

Klikoni këtu për të parë numrat e mëparshëm. Numri i ri do të hidhet në internet pas 2 muajsh. më tepër...

NUMRI I RI – GRUPsat nr. 25

Numrin e ri të revistës Grupsat do ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe të librarive, si dhe në librarinë Albas. më tepër...

ABONOHU

Në çdo kohë ti mund të abonohesh. Abonimi kushton 2000 lekë për 1 vit. më tepër...ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj