GRUPsat (Abonohu)

Në çdo kohë ti mund të abonohesh. Abonimi kushton 2000 lekë për 1 vit.
Por më parë plotëso formularin dhe na e nis në adresën tonë elektronike:
grupsat@albas.al ose revistagrupsat.albas@gmail.com
Pasi ne të kemi marrë formularin tuaj do t’ju bëjmë me dije informacionin e nevojshëm.
 
DUA TË ABONOHEM
Emri: __________________________
Mbiemri: __________________________
Qyteti/komuna: __________________________
Rruga: __________________________
Tel: __________________________
e-mail: __________________________Abonohu Online Kliko Këtu


ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj