GRUPsat (NUMRI I RI – GRUPsat nr. 25)

Numrin e ri të revistës Grupsat do ta gjeni në të gjitha pikat e shitjes së gazetave dhe të librarive, si dhe në librarinë Albas.
Në numrin e ri të revistës GRUPsat do të lexoni:
Bla bla bla - “Këmisha që mund të vishet për 100 ditë pa u larë”
EKOaktivitete
Një minibotë me “LEGO”
ERDHI VERA!!! Ku të fshihemi???
Ku është Çarli?
Fakte që të lenë më gojë hapur!
Filma për fëmijë...2013
Tercina (vjersha, poezi të shkruara nga fëmijët)
“UEFA Champions League”
Dr. Luzi: “Pse dhe ky është mit?”
Mbreti i Letrave “Yo-Gi-Ho!”
Busulla na drejton për në Valbonë...
Intervistë me talentet e PERFORMFEST
Kavaleti...Vemja me qirinj
Si t’i zgjidh problemet me shoqen e klasës!!
Lojëra dhe argëtim pafund

Shënim: Në këtë numër do të keni 2 postera dhuratë.ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj