Arkiv: 10 vjetori i themelimit të shtëpisë botuese Albas
Në ceremoninë e zhvilluar me rastin e 10 vjetorit të themelimit të shtëpisë botuese Albas, që u zhvillua në hotel Sheraton, dt.18.12.2010 ishin të pranishëm rreth 200 të ftuar...Nga shtëpia botuese Albas fjalën përshëndetëse e mbajti drejtoresha e botimeve Rita Petro (lexo fjalimin) si dhe shefja e redaksisë Natasha Pepivani (lexo fjalimin).Ceremonia u shoqërua me një spektakëlNë ceremoni u përurua dhe dalja e dy revistave më të reja në treg “Glob” (revistë shkencore kulturore) dhe “GRUPsat” (revistë për fëmijë).Ceremonia u mbyll me dhuratat surprizë që stafi i Albas-it dhe i shtypshkronjës Deaprint kishte përgatitur për këtë festë.ALBAS në Facebook

NJOFTIM
Ju njoftojme se adresa e-malit ka ndryshuar. Ju mund te na kontaktoni ne adresen e mëposhtme:
info@albas.al

pino

Tituj të rinj