Libri psikologjik

Duajeni vetveten...
plotësojeni jetën tuaj

Louise L. Hay (Përktheu: Latif Ajrullai)

Libër pune për ngritjen shpirtërore të vetvetes... Libër që nuk lexohet, por ushtrohet... Libër për çdo moshë... (sepse nuk ka moshë të vjetër për të mësuar)

Çmimi: 3.3 euro; 400 lekë; 200 denarë

Femra të mençura,
zgjedhje të gabuara

(Përktheu: Latif Ajrullai)

Si ta gjeni mashkullin e vërtetë dhe t'i shmangeni jo të vërtetit...

Çmimi: 4 euro; 500 lekë; 250 denarë

Ligji
Fredric Bastiat (Përktheu: Latif Ajrullai)

Libër i rrezikshëm! Ligji bashkautor në padrejtësitë që ka për qëllim të gjykojë.

Çmimi: 2.5 euro; 300 lekë; 150 denarë

Ç'po ndodh me mua? (Për djemt)
Silvia Shnajder (Përktheu: Rajna Kovaçi)

Libër për djemtë. Papritur ti gjendesh ose je në prag të një faze të re, shumë delikate dhe të rëndësishme të jetës sate. Ti je duke u rritur dhe duke u bërë burrë. Do vësh re se je duke ndryshuar jo vetëm nga ana fizike, por edhe shumë gjëra të tjera të duken ndryshe dhe shumë të çuditshme.

Çmimi: 3.5 euro; 400 lekë; 220 den

Ç'po ndodh me mua? (Për vajzat)
Silvia Shnajder (Përktheu: Rajna Kovaçi)

Libër për vajza. Një ditë befas zgjoheni dhe ndjeni se e tërë bota ka ndryshuar, askush s'ju kupton, të gjithë janë armiqtë tuaj, dëshpëroheni tej mase, pa u orvatur të shihni... mbase keni ndryshuar ju vetë.

Çmimi: 3.5 euro; 400 lekë; 220 den

Shtrati martesor….na ndan, a na bashkon?
(ndodhi të vërteta nga jeta në çift)
Përktheu: Loredan Bubani

Ky libër me ndodhi të vërteta nga jeta në çift është ndërtuar mbi bazën e përvojave psikoterapike të psikologut rumun Bebe Mihaeskut. Në të trajtohen rastet e të gjitha llojeve të çifteve, njëri më shumë se tjetri të tronditur; këshilla për problemet e jetës në çift; lojëra terapeutike që mund t’i provoni; kuriozitete e sugjerime; si edhe mesazhe nga bota magjike. Me një gjuhë të thjeshtë e shpesh me pak humor, libri ju njeh me rastet e sjelljes së shumë çifteve, ju fton të reflektoni mbi marrëdhënien tuaj, të praktikoni këshilla, ushtrime apo lojëra terapeutike, në mënyrë që t’i kapërceni me lehtësi vështirësitë e mosmarrëveshjet e jetës suaj në çift.

Çmimi: 4.5 euro; 600 lekë; 250 denALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj