Edukimi Seksual

Edukimi seksual për të rinjtë

Tituj: 1 (seri e hapur)
Faqe: 64, me ngjyra
Formati: 200 x 290mm
Kopertina: me mbushje
Çmimi: 1000 lekë; 7 euro; 430 den

Seksi - 101 pyetje dhe përgjigje

Seria “Seksi për të rinjtë” i ndihmon adoleshentët të qartësojnë dyshimet e mëdha që mund t’u lindin në këtë etapë. Si mund të flas për seksin me prindërit e mi? Ç’të bëj që t’i pëlqej personit tjetër? Ç’rroba duhet të vesh? Këto dhe shumë çështje të tjera të adoleshencës, periudhë kjo e mbushur me ndryshime e me emocione të reja, qartësohen te libri “Seksi, 101 pyetje dhe përgjigje”. Në këtë libër të rinjtë zbulojnë se “shqetësimet” që ka secili prej tyre, i kanë edhe shokët e tjerë të klasës, miqtë apo të rinjtë me të cilët takohen çdo ditë.ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj