Seria: Çfarë zbulimi! (mbi 10 vjeç)Faqe: 140, me ngjyra
Formati: 165 x 235 mm
Kopertina: e plastifikuar, 350 gr
Çmimi: 620 lekë; 4.5 euro; 270 den

Dysheme për t’u veshur me pllaka me ngjyra, një kurorë e artë që dyshohet se nuk është prej ari, rrufe që ndajnë në dysh pemë shekullore... Çfarë kanë të përbashkët? Janë disa nga problemet që i kanë shtyrë shkencëtarët dhe shpikësit që të bëjnë zbulime të mëdha që ndryshuan botën, të gjitha të përmbledhura në këtë libër.ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj