Seria: Doktor gjeniu (mbi 7 vjeç)

Kjo seri përmban lojëra zbavitëse, logjike dhe inteligjente që e ndihmojnë fëmijën të zhvillojë kujtesën, shkathtësinë mendore dhe përqendrimin. Me këta libra, duke ushtruar “materien gri” përforcohet shëndeti i trurit.

Dy libra me një stilolaps elektronik, i cili tregon nëse përgjigjia është e saktë apo jo. Për këtë mjafton që fëmija të vendosë lapsin në rrathët e vegjël të zinj.

Tituj: 2 (seri e hapur)
Faqe: 30, me ngjyra
Formati: 300 x 260mm
Kopertina: E fortë
Çmimi: 900 lekë; 6.5 euro (për libër)

Sfida për trurin

 

Enigma per tu zgjidhur

 ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj