Seria: Miushi magjik (mbi 3 vjeç)

Kjo seri me libra elektronikë përfshin një tematikë të gjerë për fëmijët e moshës 3-4 vjeç, ku jepen njohuritë fillestare për shkronjat e fjalët, numrat, kafshët, natyrën e mjedisin përreth. Me një miush magjik që lëshon tinguj dhe dritë ndihmohet fëmija për përgjigjet e sakta. Nëse fëmija përgjigjet saktë do të ndizet drita e gjelbër dhe do të dëgjojë melodinë:
          Ta ra ra ta taaa!

Por nëse gabon, do të ndizet drita e kuqe dhe dëgjohet:
          Oooooohhhhhhh!

Tituj: 5 (seri e hapur)
Faqe: 12, me ngjyra, karton
Formati: 200 x 290 mm
Kopertina: me mbushje
Çmimi: 1250 lekë; 9 euro (për libër)

Njoh natyrën

 

Njoh kafshët

 

Mësoj numrat

 

Fjalët e mia të para

 

Enciklopedia ime e parë

 ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj