Seria: Stiliste mode

Stiliste mode

E pajisur me të gjitha mjetet që duhen për të qenë stiliste, fëmijët do të argëtohen duke stiluar veshje dhe aksesorë. Kompleti përmban letra të ngjitshme, modele te skicuara, bojëra, letra ngjitëse me ngjyrë dhe për t’u ngjyrosur, vinovil me xixa etj.

Lëri idetë e tua dhe imagjinatën të lirë dhe krijo veshjen që do ta admirojnë të gjithë.ALBAS në Facebook

pino

Tituj të rinj