info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Gjeni librin tuaj

Danub

Claudio Magris

Vita

Melania G. Mazzucco

Zhurma e bardhë

Don DeLillo

Lidhëse

Domenico Starnone

Uni i tij i ndaluar

Peter Carey

Mondo dhe tregime të tjera

Jean-Marie Gustav Le Clézio

Guximi që u duhet lumenjve

Emmanuelle Favier

Bija e Varrmihësit

Joyce Carol Oates

Darka

Herman Koch

I keqi i vetes

Gazmend M. Kapllani

Lidhëse

Domenico Starnone

Blogu ynë

“Trëndafili i bardhë”

“Trëndafili i bardhë”

Intervistë me autoren e përrallës, Elia Zaharia Zogu

më shumë
“I keqi i vetes”

“I keqi i vetes”

Shkrimtari Gazmend Kapllani përballë gjimnazistëve

më shumë
Flet fituesi Luan Topçiu

Flet fituesi Luan Topçiu

Fatin e librit e vendos koha dhe lexuesi

më shumë

Lexime frymëzuese

Vizitoni blogun tonë, ku do të gjeni shprehje frymëzuese nga autorët më të njohur të letërsisë.

vizito blogun

Botime të reja

Tranzicioni i vonuar: shkaqe dhe shkaktarë
Tranzicioni i vonuar: shkaqe dhe shkaktarë
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Ligji: libër i rrezikshëm
Ligji: libër i rrezikshëm
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
MiniGuida Tirana
MiniGuida Tirana
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Xha Gorioi
Xha Gorioi
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Tregimet e civilizimit
Tregimet e civilizimit
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime
Fizika e trishtimit
Fizika e trishtimit
0 out of 5 based on 0 customer ratings
0 Vlerësime

Doja thjesht t’ju shprehja sa e kënaqur jam me faqen tuaj, e gjej librin që dua shumë shpejt dhe porosia vjen shumë shpejt.

Fëmijët e mi i dashurojnë librat. Mendoj se dhurata më e mirë është një libër. Do të rekomandoja Albas-in te të gjithë miqtë e mi.

Më pëlqejnë romanet. Është e mahnitshme të lexosh histori të mrekullueshme që do të ngelin me ty gjatë.

Autorët tanë

Adelina Çerpja
Adelina Çerpja
Gjuhë Shqipe
Aljula Jubani
Aljula Jubani
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Anila Çepani
Anila Çepani
Gjuhë shqipe
Arbënor Pozhegu
Arbënor Pozhegu
Biologji
Ardian Marashi
Ardian Marashi
Letërsi
Dhurata Shehri
Dhurata Shehri
Letërsi
më shumë
X