info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Ç’natë e mrekullueshme

1,200 L

Ç’natë e mrekullueshme është mbrëmja e Krishtlindjes! Është plot me pritje, entuziazëm dhe me shpresa, që e bën të veçantë çdo gjë që është e përditshme dhe e zakonshme

Bli

Ç’natë e mrekullueshme është mbrëmja e Krishtlindjes! Është plot me pritje, entuziazëm dhe me shpresa, që e bën të veçantë çdo gjë që është e përditshme dhe e zakonshme. Në një natë si kjo gjithçka mund të ndodhë: mund të gjesh shpresën, kur çdo gjë të duket e errët; mund të hedhësh dritë mbi ndonjë sekret të kohëve të largëta; mund të gjesh diçka apo dikë që e mendoje përgjithmonë të humbur dhe, madje, mund edhe të jetë koha për të ndryshuar.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2015

Faqet:

210

ISBN:

978-9928-02-701-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Ç’natë e mrekullueshme”

Your email address will not be published.

one × five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X