info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Djemtë e rrugës “Pal”

560 L

Është historia e disa djemve të cilët edhe pse të vegjël arrijnë të përballojnë me kurajë situata, ndonjëherë më të mëdha se vetë ata.

Bli

Në një nga lagjet e Budapestit, ku po bëheshin gjithnjë e më shumë ndërtime, ndodhej ende një fushë e lirë për të cilën dy grupe djemsh të cilët nuk kishin më hapësira për të luajtur, “luftojnë” për ta zënë. Djemtë e rrugës “Pal” janë disa djem të cilët të udhëhequr nga komandanti i tyre Boka dhe me ndihmën e Nemeçekut të vogël arrijnë t’i mposhtin kundërshtarët e tyre dhe ta zënë fushën.

Është historia e disa djemve të cilët edhe pse të vegjël arrijnë të përballojnë me kurajë situata, ndonjëherë më të mëdha se vetë ata.

Autor:

Ferenc Molnar

Botues:

Albas

Përktheu:

Lejbjana Hyseni

Përgatiti:

Teo Benedeti

Viti i botimit:

2018

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-282-10-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Djemtë e rrugës “Pal””

Your email address will not be published.

18 − 16 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X