info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Doktor Gjithëdituri

380 L

Duke lexuar se si një fshatar i varfër bëhet “Doktor Gjithëdituri” dhe bëhet i pasur, fëmijët që sapo kanë mësuar të lexojnë zbaviten me historinë dhe me lojërat në fund të librit.

Bli

Një histori në 15 minuta

Duke lexuar se si një fshatar i varfër bëhet “Doktor Gjithëdituri” dhe bëhet i pasur, fëmijët që sapo kanë mësuar të lexojnë zbaviten me historinë dhe me lojërat në fund të librit.

Autor:

Francesca Lazzarato

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2013

Faqet:

37

ISBN:

978-9928-02-345-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Doktor Gjithëdituri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 20 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X