info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Drakula

560 L

Xhonatan Harker as nuk ia ka idenë se çfarë tmerresh e presin në kështjellën e kontit Drakula. Një qenie e ligë është e uritur për gjak të ri. A mundet Xhonatani dhe miqtë e tij ta mposhtin atë? Secila skenë e rrëfimit bëhet më e qartë nëpërmjet ilustrimeve shoqëruese.

Bli

Xhonatan Harker as nuk ia ka idenë se çfarë tmerresh e presin në kështjellën e kontit Drakula. Një qenie e ligë është e uritur për gjak të ri. A mundet Xhonatani dhe miqtë e tij ta mposhtin atë? Secila skenë e rrëfimit bëhet më e qartë nëpërmjet ilustrimeve shoqëruese.

Autor:

Bram Stoker

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Përgatiti:

Guido Sgardoli

Viti i botimit:

2017

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-951-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Drakula”

Your email address will not be published.

1 + 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X