info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fantazma

380 L

Në një fermë banonin vetëm të moshuar për shkak të një fantazme shumë të frikshme. Por guximi dhe bujaria e një djaloshi i dhuron paqe fantazmës, e cila largohet përgjithmonë. Ky libër për fëmijët që sapo kanë filluar të lexojnë, është i pajisur edhe me lojëra për fjalët dhe figurat e përfshira në libër!

Bli

Një histori në 10 minuta

Në një fermë banonin vetëm të moshuar për shkak të një fantazme shumë të frikshme. Por guximi dhe bujaria e një djaloshi i dhuron paqe fantazmës, e cila largohet përgjithmonë. Ky libër për fëmijët që sapo kanë filluar të lexojnë, është i pajisur edhe me lojëra për fjalët dhe figurat e përfshira në libër!

Autor:

Francesca Lazzarato

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2013

Faqet:

37

ISBN:

978-9928-02-346-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fantazma”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + 6 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X