info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Gra të vogla

560 L

Katër motra jetojnë me nënën dhe shërbyesen pasi babai i tyre ishte nisur për në luftë. Të katërta vajzat, të cilat babai i tyre i quan “gra të vogla”, edhe pse kanë karaktere krejt të ndryshme, janë shumë të lidhura me njëra-tjetrën.

Bli

Katër motra jetojnë me nënën dhe shërbyesen pasi babai i tyre ishte nisur për në luftë. Të katërta vajzat, të cilat babai i tyre i quan “gra të vogla”, edhe pse kanë karaktere krejt të ndryshme, janë shumë të lidhura me njëra-tjetrën.

Ato përballen me situata nga më të ndryshmet që shoqërojnë përditshmërinë dhe rritjen e tyre në kohë të vështira.

Autor:

Luiza Mei Alkot

Botues:

Albas

Përktheu:

Lejbjana Hyseni

Përgatiti:

Beatriçe Mazini

Viti i botimit:

2018

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-282-11-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Gra të vogla”

Your email address will not be published.

4 × one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X