info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Hajduti fatlum

380 L

Një hajdut, që e quante vjedhjen zanat si çdo zanat tjetër, shkon për të vjedhur në një shtëpi. Rrugës zë disa shokë të çuditshëm: një shkop, një kërmill, një gjel, një gozhdë, dhe një grumbull pleh të cilët e ndihmojnë. A do të ndërrojë zanat ai pas kësaj aventure? Fëmijët që sapo kanë filluar të lexojnë argëtohen, duke lexuar përrallën dhe, në fund, ka lojëra për të luajtur me fjalët dhe figurat.

Bli

Një histori në 10 minuta

Një hajdut, që e quante vjedhjen zanat si çdo zanat tjetër, shkon për të vjedhur në një shtëpi. Rrugës zë disa shokë të çuditshëm: një shkop, një kërmill, një gjel, një gozhdë, dhe një grumbull pleh të cilët e ndihmojnë. A do të ndërrojë zanat ai pas kësaj aventure? Fëmijët që sapo kanë filluar të lexojnë argëtohen, duke lexuar përrallën dhe, në fund, ka lojëra për të luajtur me fjalët dhe figurat.

Autor:

Francesca Lazzarato

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2013

Faqet:

37

ISBN:

978-9928-02-343-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Hajduti fatlum”

Your email address will not be published.

12 − 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X