info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Një ëndërr jashtë loje

750 L

Për Danielin, shokun e ri të skuadrës dhe sulmuesin e ri të Virtusit, Matia di vetëm që e ka lëkurën të errët, që shpërfill pozicionin jashtë loje dhe bën gola të përsosur. Por rreth Danielit ka shumë për të zbuluar: ai vjen nga larg, ka një buzëqeshje ngjitëse dhe për Matian e Ilarian ai do të bëhet si një vëlla.

Bli

Për Danielin, shokun e ri të skuadrës dhe sulmuesin e ri të Virtusit, Matia di vetëm që e ka lëkurën të errët, që shpërfill pozicionin jashtë loje dhe bën gola të përsosur. Por rreth Danielit ka shumë për të zbuluar: ai vjen nga larg, ka një buzëqeshje ngjitëse dhe për Matian e Ilarian ai do të bëhet si një vëlla. Kjo deri ditën kur Danieli do të zhduket dhe të rinjve do t’iu duhet kurajë për të përballuar sekretet që historia e tij fsheh. Në këmbim, do të mësojnë që ëndrrat janë shumë më të thjeshta për t’u realizuar, nëse përpiqemi të gjithë së bashku.

Autor:

Alessandra Berello & Andrea Marelli

Botues:

Albas

Përktheu:

Ardian Çela

Viti i botimit:

2018

Faqet:

192

ISBN:

978-9928-282-36-1

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Një ëndërr jashtë loje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X