info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Një Plak i Vitit të Ri ndryshe

500 L

Marinarë dhe piratë nga të gjitha anët kanë krijuar një parajsë të vërtetë në një ishull të Oqeanit Indian. Jeta atje rrjedh ëmbël e qetë, derisa mbërrin Aldeberti, një fëmijë europian dhjetëvjeçar.

Bli

Marinarë dhe piratë nga të gjitha anët kanë krijuar një parajsë të vërtetë në një ishull të Oqeanit Indian. Jeta atje rrjedh ëmbël e qetë, derisa mbërrin Aldeberti, një fëmijë europian dhjetëvjeçar. Padashur, Aldeberti do të fusë shqetësimin në shpirtin e të gjithë miqve të rinj në “Ishullin e Mrekullueshëm” duke u folur atyre për Plakun e Vitit të Ri. Këmbëdrunjti i vjetër u përpoq shumë të qetësonte gjakrat, por fëmijët donin të dilnin: A ekziston Plaku i Vitit të Ri?

Autor:

Zhak Pusti

Botues:

Albas

Përktheu:

Iskra Thoma

Viti i botimit:

2018

Faqet:

96

ISBN:

978-9928-282-20-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Një Plak i Vitit të Ri ndryshe”

Your email address will not be published.

nineteen − 17 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X