info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Qyteti që askush nuk e njeh

380 L

Qyteti që askush nuk e njeh është një qytet i ndërtuar vetëm me ushqimet që u pëlqejnë më shumë fëmijëve: ëmbëlsira, limonada, makarona, salsiçe, mish të pjekur, patate të skuqura… Përveç imagjinatës dhe kënaqësisë, fëmijët që sapo kanë mësuar të lexojnë, zbaviten me lojërat e fjalëve e figurave në fund të librit.

Bli

Një histori në 5 minuta

Qyteti që askush nuk e njeh është një qytet i ndërtuar vetëm me ushqimet që u pëlqejnë më shumë fëmijëve: ëmbëlsira, limonada, makarona, salsiçe, mish të pjekur, patate të skuqura… Përveç imagjinatës dhe kënaqësisë, fëmijët që sapo kanë mësuar të lexojnë, zbaviten me lojërat e fjalëve e figurave në fund të librit.

Autor:

Francesca Lazzarato

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2013

Faqet:

38

ISBN:

978-9928-02-340-7

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Qyteti që askush nuk e njeh”

Your email address will not be published.

4 × five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X