info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Remi, pa familje

560 L

Remi, djaloshi të cilin e kishin gjetur të braktisur në një nga rrugët ku banonin të pasurit e Parisit, ishte rritur me shumë dashuri derisa ndodh diçka që e ndryshon krejtësisht jetën e tij.

Bli

Remi, djaloshi të cilin e kishin gjetur të braktisur në një nga rrugët ku banonin të pasurit e Parisit, ishte rritur me shumë dashuri derisa ndodh diçka që e ndryshon krejtësisht jetën e tij.

Zoti Vitali vendos që ta marrë Remin në trupën e  teatrore dhe së bashku enden nëpër Francë duke dhënë shfaqje. Djaloshi i vogël kalon shumë vështirësi, derisa më në fund fati e bashkon me familjen e tij të vërtetë.

Autor:

Hektor Malot

Botues:

Albas

Përktheu:

Lejbjana Hyseni

Përgatiti:

Sarah Rossi

Viti i botimit:

2018

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-282-09-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Remi, pa familje”

Your email address will not be published.

14 − 12 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X