info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Romeo dhe Zhulieta

560 L

Romeo dhe Zhulieta, historia e një dashurie të madhe që përfundon në një tragjedi për shkak të një letre të padorëzuar. Një ritregim fantastik i historisë më të famshme të dashurisë.

Bli

Romeo dhe Zhulieta, historia e një dashurie të madhe që përfundon në një tragjedi për shkak të një letre të padorëzuar. Një ritregim fantastik i historisë më të famshme të dashurisë.

Autor:

Uilliam Shekspir

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Përgatiti:

Roberto Piumini

Viti i botimit:

2017

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-955-3

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Romeo dhe Zhulieta”

Your email address will not be published.

11 − 7 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X