info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Rreth botës për 80 ditë

560 L

Filias Fogu vë një bast dhe niset në një udhëtim rreth botës, që duhet ta përfundoje për 80 ditë. I shoqëruar nga maxhordomi Paspartu, e bukura Auda dhe nën vështrimin dyshues të inspektorit Fiks, ai përshkon gjithë rruzullin tokësor. Dalë nga pena e Zhyl Vernit, babait të fantashkencës, kjo aventurë vjen e ritreguar për fëmijët.

Bli

Filias Fogu vë një bast dhe niset në një udhëtim rreth botës, që duhet ta përfundoje për 80 ditë. I shoqëruar nga maxhordomi Paspartu, e bukura Auda dhe nën vështrimin dyshues të inspektorit Fiks, ai përshkon gjithë rruzullin tokësor. Dalë nga pena e Zhyl Vernit, babait të fantashkencës, kjo aventurë vjen e ritreguar për fëmijët.

Autor:

Jules Verne

Botues:

Albas

Përktheu:

Viola Dona

Përgatiti:

Roberto Piumini

Viti i botimit:

2014

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-474-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Rreth botës për 80 ditë”

Your email address will not be published.

11 − 7 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X