info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Shiu i yjeve

380 L

Një vajzë e varfër, por zemërmirë, ndihmon këdo që takon, sa u jep atyre edhe rrobat e trupit. Por një magji ndodh dhe nga qielli bie shi yjesh, që shndërrohen në monedha sapo bien në tokë. Ky libër është për fëmijët që sapo kanë filluar të lexojnë, të cilët, pasi e lexojnë atë, luajnë me fjalët dhe figurat në fund të librit!

Bli

Një histori në 5 minuta

Një vajzë e varfër, por zemërmirë, ndihmon këdo që takon, sa u jep atyre edhe rrobat e trupit. Por një magji ndodh dhe nga qielli bie shi yjesh, që shndërrohen në monedha sapo bien në tokë. Ky libër është për fëmijët që sapo kanë filluar të lexojnë, të cilët, pasi e lexojnë atë, luajnë me fjalët dhe figurat në fund të librit!

Autor:

Francesca Lazzarato

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2013

Faqet:

38

ISBN:

978-9928-02-341-4

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Shiu i yjeve”

Your email address will not be published.

seventeen + two =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X