info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Triumfi i Zeros

980 L

Mesazhi i poezisë “Triumfi i Zeros” i shkrimtarit italian për fëmijë, Xhani Rodari, lidhet jo vetëm me rëndësinë e 0-s si numër, por dhe me atë se çdo njeri, sado i parëndësishëm të duket në sipërfaqe, ka brenda vetës vlera, që mjafton t’ia zbulosh.

Bli

Mesazhi i poezisë “Triumfi i Zeros” i shkrimtarit italian për fëmijë, Xhani Rodari, lidhet jo vetëm me rëndësinë e 0-s si numër, por dhe me atë se çdo njeri, sado i parëndësishëm të duket në sipërfaqe, ka brenda vetës vlera, që mjafton t’ia zbulosh.

Ky libër merr jetë nëpërmjet ilustrimeve elegante e të këndshme. Përveç mesazhit shumë domethënës për t’i parë gjërat nga këndvështrime të ndryshme, fëmijët mësojnë se më fantazi dhe imagjinatë fjala mund të “përkthehet” në figurë.

Nëse rimat e vargjet i nxitin fëmijët ta mësojnë këtë poezi përmendsh, ilustrimet e mrekullueshme i ftojnë ata të krijojnë vetë punime artistike duke përdorur stampa, lapsa dhe figura të prera.

Autor:

Gianni Rodari

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2012

Faqet:

28

ISBN:

978-608-237-009-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Triumfi i Zeros”

Your email address will not be published.

9 + eight =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X