info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Udhëtimet e Guliverit

560 L

Lamuel Guliver dhe udhëtimet e tij plot të papritura rikthehen të treguara për lexuesit e vegjël. Guliveri, mjek anijeje, niset për një udhëtim në inditë lindore, por rastësia e bën të përjetojë aventura të mëdha në tokën e Lliputëve dhe në mbretërinë e Bordbingnagut.

Bli

Lamuel Guliver dhe udhëtimet e tij plot të papritura rikthehen të treguara për lexuesit e vegjël. Guliveri, mjek anijeje, niset për një udhëtim në inditë lindore, por rastësia e bën të përjetojë aventura të mëdha në tokën e Lliputëve dhe në mbretërinë e Bordbingnagut.

Autor:

Jonathan Swift

Botues:

Albas

Përktheu:

Viola Dona

Përgatiti:

Alessandro Gatti

Viti i botimit:

2014

Faqet:

80

ISBN:

978-9928-02-472-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Udhëtimet e Guliverit”

Your email address will not be published.

three × four =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X