info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

KATALOGU I MODULEVE 2022 – 2023

Per te aksesuar katalogun e moduleve 2022 – 2023 mjafton te klikoni mbi Foto dhe do tju shfaqet informacioni i plote ne lidhje me modulet qe ofrohen, tematikat qe zhvillohen, trajneret qe marin pjese dhe shume informacione te tjera shtese.

Modulet

X