info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

REDAKSIA

Adresa Rr. Donika Kastrioti Pallati 14, ap. 4D, 1001, Tiranë, Shqipëri
Hapur E hënë - E premte 09:00 - 17:00
Tel 04 580 0160
E-mail info@albas.al

BOTIME

Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me shtëpinë tonë botuese për botime, përkthime dhe redaktime, na shkruani në adresën: botime@albas.al

SHITJA

Në Tiranë:
Autostrada Tiranë-Durrës, km 4

 

Sevim Zendeli
Menaxher, përgjegjës në sektorin e menaxhimit Shqipëri.

Cel: +355 67 603 4423
Email: sevim.zendeli@albasoffice.al

 

Parid Agolli
Menaxher shitjesh, në sektorin e menaxhimit Shqipëri.

Cel: +355 69 6040540
Email: parid.agolli@albasoffice.al

 

 

LIBRARIA ALBAS

Në Tiranë:
Rr: “G.W.Bush”, Ushtari i Panjohur

Tel: (+355) 04 231 9002
Email: librariaalbas@albas.al

 

X