info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Autorët

Arbënor Pozhegu
Arbënor Pozhegu
Biologji
Ilir Mazreku
Ilir Mazreku
Biologji
Ilirjan Meta
Ilirjan Meta
Filozofi-sociale
Valbona Mara
Valbona Mara
Gjeografi
Saemira Pino
Saemira Pino
Qytetari, Edukatë Shoqërore
Lili Sula
Lili Sula
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Diana Bajrami
Diana Bajrami
Biologji
Ardian Marashi
Ardian Marashi
Letërsi
Aljula Jubani
Aljula Jubani
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Sidita Gjipali
Sidita Gjipali
Qytetari
Adelina Çerpja
Adelina Çerpja
Gjuhë Shqipe
Diana Manaj
Diana Manaj
Gjeografi
Izela Tahsini
Izela Tahsini
Edukatë Shoqërore
Anila Çepani
Anila Çepani
Gjuhë shqipe
Irida Agolli
Irida Agolli
Qytetari
Eljana Brahja
Eljana Brahja
Qytetari, Edukimi për karrierën
Dr. Veronika Duci
Dr. Veronika Duci
Edukatë shoqërore, Qytetari
Prof. Dr. Idriz Metani
Prof. Dr. Idriz Metani
Gjuha shqipe
Ledia Dushku
Ledia Dushku
Histori
Fatmira Zenelaj
Fatmira Zenelaj
Biologji
Dhurata Shehri
Dhurata Shehri
Letërsi
Edmond Gjikopulli
Edmond Gjikopulli
Arte pamore, Histori e artit
Dr. Elona Dhëmbo
Dr. Elona Dhëmbo
Edukatë shoqërore, Qytetari
Natasha Poroçani
Natasha Poroçani
Edukatë shoqërore, Gjuhë shqipe & letërsi
Natasha Pepivani
Natasha Pepivani
Gjuhë Shqipe dhe Letërsi
Latif Ajrullai
Latif Ajrullai
Histori
Menduh Dërguti
Menduh Dërguti
Histori
X