info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Latif Ajrullai

Latif Ajrullai (i diplomuar në Fakultetin e Shkencave të Natyrës për Kimi, Magistër i Farmacisë, për shumë vite ka punuar profesor i kimisë; përkthyes i disa librave psikologjikë dhe shkencorë; autor i disa teksteve shkollore)

Libra të autorit

tjerë

Valbona Mara
Valbona Mara
Gjeografi
Menduh Dërguti
Menduh Dërguti
Histori
Anila Çepani
Anila Çepani
Gjuhë shqipe
Natasha Poroçani
Natasha Poroçani
Edukatë shoqërore, Gjuhë shqipe & letërsi
Ilir Mazreku
Ilir Mazreku
Biologji
X