info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fletore pune Kimi 7 (Kosove)

(2 customer reviews)

Fletore pune Kimi 7 (Kosovë)


Fletore pune Kimi 7 (Kosovë)

Autorë:

Ma. Lumturi Xhezo, Fetije Berisha, Prof.dr. Arben Haziri, Ass.dr. sc. Arsim Maloku

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2021

Faqe:

42

Shto vlerësimin tënd

Your email address will not be published.

sixteen − two =


  1. arjanit hoxha

    Kete liber e vleresoj sepse ka te beje me dukuri kimike

  2. Fatime Maloku

    Vlersoj sepse meson nxensit dhe tregon dukurit kimike dhe fizike ne natyr

X