info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Fletore pune Shoqëria dhe mjedisi 1 (Kosove)

Fletore pune Shoqëria dhe mjedisi 1 (Kosove)


Fletore pune Shoqëria dhe mjedisi 1 (Kosove)

Autor:

Natasha Shuteriqi (Porocani)

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

ISBN:

978-9951-15-139-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Fletore pune Shoqëria dhe mjedisi 1 (Kosove)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + five =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X