info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 1 profesionale (Maqedoni)

700 L

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 1 profesionale për klasën e 1-rë të shkollave të mesme profesionale (Maqedoni)

Bli

Kategoria:

Gjuha Shqipe dhe Letërsia 1 profesionale për klasën e 1-rë të shkollave të mesme profesionale (Maqedoni).

Autor:

Dr. Ali Aliu, Vehbi Kadriu, Luljeta Isaku, Dr. Xhemaludin Idrizi

Botues:

Albas

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Gjuha Shqipe dhe Letërsia 1 profesionale (Maqedoni)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + seven =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X