info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Libër mësuesi për tekstin shkollor Art Pamor 6

(1 customer review)

Libër mësuesi për tekstin shkollor Art Pamor 6.

Bli
Shkarkoni materialet e mëposhtëme:

Zgjidhni të paktën një mundësi


Libër mësuesi për tekstin shkollor Art Pamor 6.

Autor:

Iriana Papamihali

Botues:

Albas

Faqet:

108

ISBN:

978-9928-02-583-8

Shto vlerësimin tënd

Your email address will not be published.

19 − 4 =


  1. Elsa Palluqi balliu

    liber i mire ne te cilin jane zberthyer tri tematikat kryesore te artit pamor. gjuja dhe kominikimi artistik, teknikat artistike dhe e nderthurur me historine, artin dhe shoqerine.

X