info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Libër mësuesi për tekstin shkollor Filozofi dhe logjikë 11 (Kosovë)

Libër mësuesi për tekstin shkollor Filozofi dhe logjikë 11 (Kosovë)


Libër mësuesi për tekstin shkollor Filozofi dhe logjikë 11 (Kosovë).

Autor:

Ma. Ilirjan Meta, Klarita Lumani

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

120

ISBN:

978-9951-15-060-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Libër mësuesi për tekstin shkollor Filozofi dhe logjikë 11 (Kosovë)”

Your email address will not be published.

18 + one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X