info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Libri im i madh i parashkollorit

570 L

Mëso ngjyrat, format dhe bashkësitë.

Bli

Urra! Së shpejti nis shkolla!

A i njeh të gjithë numrat?

Cilat shkronja di të shkruash?

Mëso ngjyrat, format dhe bashkësitë.

Autor:

Anette Weber

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2018

Faqet:

96

ISBN:

978-608-237-044-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Libri im i madh i parashkollorit”

Your email address will not be published.

nineteen − sixteen =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X