info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Miqtë e mi Vesa dhe Lumi (Kosovë)

Libri Miqtë e mi Vesa dhe Lumi për fëmijët 4-6 vjeç (Kosovë).


Kategoritë: , Etiketa:

Libri Miqtë e mi Vesa dhe Lumi për fëmijët 4-6 vjeç (Kosovë).

Autor:

Blerta Perolli Shehu, Rita Petro, Remzije Krasniqi

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

96

ISBN:

978-9951-15-100-9

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Miqtë e mi Vesa dhe Lumi (Kosovë)”

Your email address will not be published.

twenty + eleven =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X