info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Shoqëria dhe mjedisi 1 (Kosovë)

Shoqëria dhe mjedisi 1 (Kosovë)


Kategoritë: , , Etiketa:

Shoqëria dhe mjedisi 1 (Kosovë)

Autor:

Natasha Shuteriqi (Porocani)

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2019

Faqet:

58

ISBN:

978-9951-15-141-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Shoqëria dhe mjedisi 1 (Kosovë)”

Your email address will not be published.

1 × 1 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X