info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

9 miqtë e mi

1,000 L

Ky libër, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parashkollor, rekomandohet të përdoret për fëmijët 4-5 vjeç. Libri shoqërohet me një udhëzues për mësueset dhe prindërit, të cilët do ta ndjekin ecurinë e fëmijëve gjatë një viti shkollor.

Bli

Ky libër, hartuar në përputhje me programin e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për edukimin parashkollor, rekomandohet të përdoret për fëmijët 4-5 vjeç. Libri shoqërohet me një udhëzues për mësueset dhe prindërit, të cilët do ta ndjekin ecurinë e fëmijëve gjatë një viti shkollor.

Libri “9 miqtë e mi” është hartuar sipas fushave kurrikulare: zhvillimi gjuhësor, matematikor, shkencor, artistik, social dhe shëndetësor. Libri është strukturuar më 9 kapituj, që iu përgjigjen 9 muajve mësimorë, nga tetori deri në qershor. Në secilin muaj fëmijët do të njihet me nga një personazh: Arusha Ada, Dinozauri Dino, Tigri Tigo, Pinguini Pigo, Majmuni Moja, Flutura Fufu, Patoku Pam, Bretkosa Besi, Lepurushi Lori.

Autor:

Rita Petro, Mirela Tërova

Botues:

Albas

Viti i botimit:

2017

Faqet:

176

ISBN:

978-9928-02-901-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “9 miqtë e mi”

Your email address will not be published.

10 − 6 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X