info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Mëso, argëtohu dhe përgatitu për klasën e parë

570 L

Ti do të mësosh numrat dhe gabimet në figurë duke u argëtuar. Kështu do të përgatitesh për klasën e parë!

Bli

Sa mirë! Shumë shpejt ti do të nisësh shkollën!

A mund t`i shkruash të gjitha shkronjat?

A i gjen dot të gjitha gabimet në figurë?

A të pëlqejnë pazëllat dhe kombinimet?

Ti do të mësosh numrat dhe gabimet në figurë duke u argëtuar. Kështu do të përgatitesh për klasën e parë!

Autor:

Anette Weber

Botues:

Albas

Përktheu:

Sofiana Filipi

Viti i botimit:

2018

Faqet:

96

ISBN:

978-608-237-046-0

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Mëso, argëtohu dhe përgatitu për klasën e parë”

Your email address will not be published.

13 − eight =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X