info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas i anatomisë

(1 customer review)

900 L

Kjo vepër i drejtohet nxënësve, studentëve, kujt do lexues që kohë pas kohe i nevojiten njohuri nga anatomia e trupit të njeriut. Atlasi është i konceptuar në mënyrë të qartë, me shënime të shkurtëra që sjellin të dhëna nga fusha e fiziologjisë, dhe që i bëjnë të kuptueshme përbërjen e funksionimin e organizmit njerëzor.

Bli

Kjo vepër i drejtohet nxënësve, studentëve, kujt do lexues që kohë pas kohe i nevojiten njohuri nga anatomia e trupit të njeriut. Atlasi është i konceptuar në mënyrë të qartë, me shënime të shkurtëra që sjellin të dhëna nga fusha e fiziologjisë, dhe që i bëjnë të kuptueshme përbërjen e funksionimin e organizmit njerëzor.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përltheu:

Dr. Avni Abduli

Viti i botimit:

2005

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-15-3

Shto vlerësimin tënd

Your email address will not be published.

7 + 17 =


  1. Altin Zymberi

    Edhe pse librin nuk e kam blere nga ky uebsajt,mund te them se eshte perfekt. Eshte shume ngjyra dhe i qarte. Ne te tregohet qdo gje per sistemet e organeve dhe e rekomandoj.

X