info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas i biologjisë

800 L

Qëllimi i kësaj vepre është që t’i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe bën konsultime shkencore, një panoramë të tërësishme për dukuritë e jashtëzakonshme jetësore, me një varg ilustrimesh, me saktësi dhe qartësi të madhe, të shoqëruara me shënime të shkurtëra për prejardhjen, funskionimin dhe zhvillimin e krijesave të gjalla që jetojnë në planetin tonë.

Bli

Qëllimi i kësaj vepre është që t’i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe bën konsultime shkencore, një panoramë të tërësishme për dukuritë e jashtëzakonshme jetësore, me një varg ilustrimesh, me saktësi dhe qartësi të madhe, të shoqëruara me shënime të shkurtëra për prejardhjen, funskionimin dhe zhvillimin e krijesave të gjalla që jetojnë në planetin tonë. Hyrja në aspektet e përgjithshme të lëndës së biologjisë dhe shkencave ndihmëse të saj, si dhe indeksi i detajuar i kuptimeve e rrisin vlerën didaktike dhe praktike të këtij edicioni të jashtëzakonshëm.

Autor:

Jose Tola, Eva Infiesta

Botues:

Albas

Përktheu:

Dr. Sheqibe Beadini & Dr. Nexhbedin Beadini

Viti i botimit:

2004

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-14-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas i biologjisë”

Your email address will not be published.

5 + 11 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X