info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas themelor i astronomisë

800 L

Qëllimi i kësaj vepre është t’i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë opa kohe bën konsultime shkencore, një panoramë të tërësishme shkencore, dhe tërheqëse të hapësirës qiellore, me shumë ilustrime të sakta të shoqëruara me shënime të shkurtra për karekteristikat e trupave qiellorë, zbulimi dhe studimi i tyre, si dhe përvetësimi i gjithësisë nga ana e njeriut.

Bli

Qëllimi i kësaj vepre është t’i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë opa kohe bën konsultime shkencore, një panoramë të tërësishme shkencore, dhe tërheqëse të hapësirës qiellore, me shumë ilustrime të sakta të shoqëruara me shënime të shkurtra për karekteristikat e trupave qiellorë, zbulimi dhe studimi i tyre, si dhe përvetësimi i gjithësisë nga ana e njeriut. Hyrja që lidhet me aspektet e përgjithshme të Universit dhe indeksi i detajuar i termeve e rrisin vlerën praktike e didaktike të këtij botimi të jashtëzakonshëm.

Autor:

Jose Tola

Botues:

Albas

Përktheu:

Flutura Sheshi

Viti i botimit:

2007

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-35-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas themelor i astronomisë”

Your email address will not be published.

4 + eleven =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X