info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas themelor i ekologjisë

800 L

Qëllimi i këtij botimi është që lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe do ta shfrytëzojë, t’i ofrojë një pasqyrë mjaft tërheqëse të ekologjisë, shkencë e cila i studion veprimet e ndërsjella të bimëve dhe shtazëve me mjdesin jetësor.

Bli

Qëllimi i këtij botimi është që lexuesit, nxënësit dhe atij që kohë pas kohe do ta shfrytëzojë, t’i ofrojë një pasqyrë mjaft tërheqëse të ekologjisë, shkencë e cila i studion veprimet e ndërsjella të bimëve dhe shtazëve me mjdesin jetësor. Vëmendje e veçantë i kushtohet ekologjisë praktike, gjegjësisht ndikimit që kanë aktivitetet e njeriut në planetin tonë, si edhe mënyrat sjelljes qëllimi i të cilave është që edhe më tej Toka të jetë e populluar dhe me kushte të volitshme për jetë edhe për gjeneratat e ardhshme. Hyrja që përfshin aspektet e përgjithshme të ekologjisë dhe indeksi detal i termeve, e rrisin vlerën praktike dhe didaktike të këtij botimi të veçantë.

Autor:

Jose Tola, Eva Infiesta

Botues:

Albas

Përktheu:

Latif Ajrullai & Qamil Tairi

Viti i botimit:

2007

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-31-5

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas themelor i ekologjisë”

Your email address will not be published.

thirteen − one =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X