info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas themelor i eksplorimeve dhe shpikjeve

800 L

Ky atlas synon të paraqesë një sintezë të arritjeve shkencore, teknike dhe kulturore si dhe zbulimet gjeografike që kanë ndikuar në një mënyrë vendimtare në evolucionin e njerëzimit. Fjala është jo vetëm për t’u mrekulluar nga progresi shkencor apo gjeografik, por edhe për të analizuar shfaqjen e këtyre arritjeve në çdo moment historik dhe ndikimin e tyre në zhvillimin e botës.

Bli

Ky atlas synon të paraqesë një sintezë të arritjeve shkencore, teknike dhe kulturore si dhe zbulimet gjeografike që kanë ndikuar në një mënyrë vendimtare në evolucionin e njerëzimit. Fjala është jo vetëm për t’u mrekulluar nga progresi shkencor apo gjeografik, por edhe për të analizuar shfaqjen e këtyre arritjeve në çdo moment historik dhe ndikimin e tyre në zhvillimin e botës. Këto tema janë trajtuar me rigorozitet dhe qartësi për t’u ardhur në ndihmë studentëve dhe publikut, për konsultë dhe për lexim. Ato e vënë theksin në ngjarjet më të rëndësishme të këtij përparimi.

Autor:

Dolors Gassos

Botues:

Albas

Përktheu:

Sidita Gjipali

Viti i botimit:

2009

Faqet:

96

ISBN:

978-9989-108-06-8

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas themelor i eksplorimeve dhe shpikjeve”

Your email address will not be published.

five × four =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X