info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas themelor i filozofisë

800 L

Ky Atlas është një vepër, me të cilën këshillohesh, si dhe një mjet me vlerë për t’u orientuar si të mendosh dhe të reflektosh rreth temave të mëdha, që janë pjesë përbërëse e jetës së përditshme të qenieve njerëzore, si: puna, e vërteta, drejtësia, lumturia apo liria.

Bli

Ky Atlas është një vepër, me të cilën këshillohesh, si dhe një mjet me vlerë për t’u orientuar si të mendosh dhe të reflektosh rreth temave të mëdha, që janë pjesë përbërëse e jetës së përditshme të qenieve njerëzore, si: puna, e vërteta, drejtësia, lumturia apo liria. Bashkë me referencat historike, nëpërmjet leximeve të njëpasnjëshme, këto faqe synojnë të jenë një ndihmë për të zhvilluar mendimin teorik dhe kritik të lexuesit, si dhe për të nxitur kureshtjen për pyetje të tjera, që hapin rrugën drejt reflektimeve dhe teorive të reja.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Sidita Gjipali

Viti i botimit:

2006

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-38-2

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas themelor i filozofisë”

Your email address will not be published.

thirteen + 11 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X