info@albas.al
TEL: 04 580 0160
Close

Atlas themelor i fizikës dhe i kimisë

800 L

Qëllimi i kësaj vepre është që t’i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohe pas kohe bën konsultime shkencore, një panoramë të tërësishme për dukuritë më me rëndësi në lëminë e fizikës dhe të kimisë.

Bli

Qëllimi i kësaj vepre është që t’i japë lexuesit, nxënësit dhe atij që kohe pas kohe bën konsultime shkencore, një panoramë të tërësishme për dukuritë më me rëndësi në lëminë e fizikës dhe të kimisë. Atlasi përmban një numër të madh ilustrimesh, të cilat e japin në mënyrë shumë të thjeshtë dhe të kapshme pjesën teorike, përdorimin e saj aq të madh dhe të rëndësishëm në përditshmërinë tonë, pothuajse në të gjitha fushat e jetës së njeriut. Të gjitha këto kanë kontribuar jashtëmase në përparimin e njerëzimit. Hyrja që lidhet me aspektet thelbësore të fizikës dhe të kimisë, si dhe indeksi i detajuar i temave, e rrisin vlerën didaktike dhe praktike të këtij botimi të jashtëzakonshëm.

Autor:

Albas

Botues:

Albas

Përktheu:

Latif Ajrullai

Viti i botimit:

2007

Faqet:

96

ISBN:

9989-108-19-6

Jepni vlerësimin tuaj për librin “Atlas themelor i fizikës dhe i kimisë”

Your email address will not be published.

thirteen + 3 =

Nuk ka asnjë vlerësim për këtë libër.

X